Αρχική » Blog » THEON

THEON

THEON SENSORS

Η εταιρεία που αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια και έχει καταφέρει να καταλάβει όλο τον κόσμο.

Ο Όμιλος THEON ιδρύθηκε το 1997 και έκτοτε έχει γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στον τομέα αυτό με γραφεία στην Αθήνα, την Κύπρο, το Kempen, το Arlington, το Abu Dhabi, το Dubai, το Zug, την Κοπεγχάγη και τη Σιγκαπούρη, σε συνδυασμό με εγκαταστάσεις παραγωγής στην Αθήνα, το Wetzlar και το Plymouth. Η εμπορική παρουσία της THEON εκτείνεται σε 68 χώρες, εκ των οποίων οι 24 ανήκουν στο ΝΑΤΟ, με σχεδόν 150.000 συστήματα που έχουν κατασκευαστεί και πωληθεί μέχρι το 2023.

Προϊόντα και Τεχνολογία

 1. Νυχτερινή Όραση: Η Theon Sensors προσφέρει μια ευρεία γκάμα συστημάτων νυχτερινής όρασης, όπως μονοκυάλια, δίκυαλια και συστήματα νυχτερινής όρασης που προσαρμόζονται σε κράνη.
 2. Θερμικά Συστήματα: Τα θερμικά οπτικά συστήματα της εταιρείας επιτρέπουν την ανίχνευση και αναγνώριση στόχων σε όλες τις καιρικές συνθήκες και σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
 3. Οπτικά Συστήματα: Η εταιρεία αναπτύσσει επίσης προηγμένα οπτικά συστήματα για βελτιωμένη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα στην αναγνώριση στόχων.

Συνεργασίες και Παρουσία

Η Theon Sensors συνεργάζεται με ένοπλες δυνάμεις και οργανισμούς ασφαλείας σε περισσότερες από 55 χώρες. Οι συνεργασίες της περιλαμβάνουν συμβόλαια με στρατιωτικές δυνάμεις και κατασκευαστές οπλικών συστημάτων διεθνώς.

Καινοτομία και Έρευνα

Η εταιρεία  επενδύει σημαντικά στην έρευνα και ανάπτυξη για να παραμείνει στην αιχμή της τεχνολογίας. Η καινοτομία και η προσαρμογή στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς είναι κεντρικά στοιχεία της στρατηγικής της εταιρείας.

Η Theon Sensors έχει καταφέρει να αναδειχθεί ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην αγορά οπτικών συστημάτων νυχτερινής και θερμικής όρασης. Ακολουθούν ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τις πωλήσεις και τα προϊόντα της εταιρείας:

Πωλήσεις

 1. Διεθνείς Συμβάσεις: Η Theon Sensors έχει κερδίσει πολλές διεθνείς συμβάσεις για την προμήθεια οπτικών συστημάτων σε στρατιωτικές δυνάμεις και οργανισμούς ασφαλείας παγκοσμίως. Οι πωλήσεις της εταιρείας εκτείνονται σε περισσότερες από 55 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας.
 2. Συνεργασίες: Η εταιρεία συνεργάζεται με διεθνείς κατασκευαστές και προμηθευτές στρατιωτικού εξοπλισμού, ενισχύοντας την παγκόσμια παρουσία της και διευρύνοντας το δίκτυο διανομής της.
 3. Εξαγωγές: Οι εξαγωγές αποτελούν σημαντικό ποσοστό των πωλήσεων της εταιρείας, με σημαντικές παραγγελίες από ένοπλες δυνάμεις πολλών χωρών.

Προϊόντα

 1. Συστήματα Νυχτερινής Όρασης:
  • Νυχτερινά Μονοκυάλια και Δίκυαλια: Προσφέρουν αυξημένη ευκρίνεια και απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
  • Κράνη με Νυχτερινή Όραση: Ενσωματωμένα συστήματα νυχτερινής όρασης που προσαρμόζονται σε στρατιωτικά κράνη, επιτρέποντας την καλύτερη αντίληψη του περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια της νύχτας.
 2. Θερμικά Συστήματα:
  • Θερμικές Κάμερες: Χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση θερμικών υπογραφών σε διάφορες αποστάσεις, προσφέροντας πλεονέκτημα σε επιχειρήσεις αναγνώρισης και παρακολούθησης.
  • Οπτικά Συστήματα Αναγνώρισης: Ενσωματώνουν θερμική τεχνολογία για την ανίχνευση και αναγνώριση στόχων, ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών.
 3. Προσαρμοσμένες Λύσεις: Η Theon Sensors προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών της, συμπεριλαμβανομένων ειδικών προσαρμογών και αναβαθμίσεων των συστημάτων της.
 4. Ολοκληρωμένα Συστήματα Παρακολούθησης: Συνδυάζουν οπτικές και θερμικές τεχνολογίες για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων παρακολούθησης και ασφάλειας.

Η Theon Sensors προσφέρει μια σειρά προηγμένων οπτικών και θερμικών συστημάτων. Ακολουθούν ορισμένα από τα κύρια προϊόντα της εταιρείας:

Νυχτερινή Όραση

 1. NYX: Συστήματα μονοκυάλιου νυχτερινής όρασης.
 2. ARGUS: Διόπτρα νυχτερινής όρασης με διπλή είσοδο φωτός.
 3. MIKRON-D: Δίκυαλο νυχτερινής όρασης με προηγμένη τεχνολογία.
 4. DAMON: Δυο παραλλαγές για την κάλυψη μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας.
 5. ARGUS PANOPTES: Εξελιγμένο σύστημα νυχτερινής όρασης με πολλαπλές δυνατότητες.

Θερμικά Συστήματα

 1. THERMIS: Θερμική διόπτρα με υψηλή ανάλυση και ευκρίνεια.
 2. THERMIS-: Βελτιωμένη έκδοση του THERMON με ενισχυμένες δυνατότητες ανίχνευσης.
 3. THERMIS MK2: Πέντα παραλλαγές για την κάλυψη απιτήσεων αποστολής.
 4. THERMIS MK2: Mε ψυχόμενο θερμικό αισθητήρα τελευταίας τεχνολογίας 12μm.
 5. THERMON: Για τεθωρακισμένα οχήματα μάχης.

Ολοκληρωμένα Συστήματα

 1. TALOS: Σύστημα ολοκληρωμένης παρακολούθησης και αναγνώρισης στόχων.
 2. TRITON: Κάμερα ημέρας.
 3. TALOS LR900: Πολυλειτουργικό σύστημα παρακολούθησης με δυνατότητες ανίχνευσης και αναγνώρισης.

 

Η εταιρεία έχει καταφέρει να συνεργαστεί με πολλές ένοπλες δυνάμεις και οργανισμούς ασφαλείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Ακολουθούν μερικοί από τους σημαντικότερους πελάτες και παραγγελίες της εταιρείας:

Πελάτες

 1. Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ: Η Theon Sensors έχει συνεργαστεί με διάφορα τμήματα των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, προσφέροντας συστήματα νυχτερινής και θερμικής όρασης.
 2. Γερμανικές Ένοπλες Δυνάμεις: Παροχή εξοπλισμού νυχτερινής όρασης για τις ανάγκες των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων.
 3. Γαλλικές Ένοπλες Δυνάμεις: Συνεργασία για την παροχή οπτικών συστημάτων.
 4. Ένοπλες Δυνάμεις της Ινδίας: Παροχή προηγμένων συστημάτων νυχτερινής όρασης.
 5. Αυστραλιανές Ένοπλες Δυνάμεις: Εξοπλισμός των στρατιωτικών δυνάμεων με οπτικά συστήματα της Theon Sensors.
 6. Ένοπλες Δυνάμεις της Σαουδικής Αραβίας: Προμήθεια θερμικών και νυχτερινών οπτικών συστημάτων.
 7. Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας: Σημαντικός πελάτης και συνεργάτης της εταιρείας, με πολυάριθμες παραγγελίες.

 

Η Theon Sensors έχει καθιερωθεί ως μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα των οπτικών και θερμικών συστημάτων για διάφορους λόγους. Ακολουθούν ορισμένοι από τους βασικούς παράγοντες που την καθιστούν ηγέτη στον κλάδο της:

Τεχνολογική Καινοτομία

 1. Έρευνα και Ανάπτυξη: Η εταιρεία επενδύει σημαντικά στην έρευνα και ανάπτυξη, διατηρώντας μια ισχυρή ομάδα επιστημόνων και μηχανικών που επικεντρώνονται στη δημιουργία προηγμένων τεχνολογιών.
 2. Καινοτόμα Προϊόντα: Η Theon Sensors αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα που ενσωματώνουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, προσφέροντας υψηλή απόδοση και αξιοπιστία.

Ποιότητα και Αξιοπιστία

 1. Υψηλής Ποιότητας Υλικά: Η χρήση προηγμένων υλικών και η αυστηρή ποιότητα κατασκευής διασφαλίζουν την αξιοπιστία και τη διάρκεια ζωής των προϊόντων.
 2. Δοκιμές και Πιστοποιήσεις: Τα προϊόντα της Theon Sensors υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές και πληρούν διεθνή πρότυπα και πιστοποιήσεις, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *